Competitie 2014-2015

winnaarsMededeling van het bestuur/
competitieleider van de SBB “Maas en Peel”

Elk jaar is altijd voor de competitieleider een verrassing hoeveel teams zullen zich dit jaar aanmelden. Voor het nieuwe seizoen 2014-2015 hebben zich 40 teams aangemeld. Helaas is SB Maasbree afgevallen, maar er  is een team van KBO Beringe en een team van KBO De Ankerplaats Grashoek bij gekomen.

Indeling

Het bestuur heeft in onderling overleg besloten om 4 poules van 10 teams te vormen om de onderlinge verschillen niet te groot te laten worden. Het probleem bij een indeling in b.v. 12-14-14 is dat door de verschillende speeldagen van de teams in één poule de wedstrijdschema’s niet parallel lopen. Dit zou alleen kunnen als alle teams in één poule op dezelfde dag zouden spelen en de poules op een verschillende dag.

Competitie

Daarnaast hebben we besloten om 1,5 competitie te spelen, dus 3 x 9 wedstrijden is 27 wedstrijden. De laatste wedstrijdronde zal in de eerste week van mei 2015 worden gespeeld. De indeling en het wedstrijdprogramma zijn te vinden op de website van “Biljartpoint” .Tevens kunt u op onze eigen website de teamopstellingen als ook de wedstrijdprogramma’s in PDF downloaden en eventueel printen.

Ten slotte wensen we iedereen een spannend en mooi biljartseizoen toe.