Lustrumtoernooi 85 jaar M.L.B.B.

MLBBIn 2014 bestaat de Midden Limburgse Biljart Bond   85 jaar. Dit lustrum willen zij samen met u vieren mid dels een Groot biljarttoernooi op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 juni 2014.

Speellocatie

Dit toernooi wordt gehouden in café-zaal Soranus op de Boukoul. Er zal dan worden gespeeld op tenminste 10 biljarts in de spelsoorten kader, libre en driebanden. Verder vinden er de eindronden voor de 65-plussers (bandstoten) en de eindronden voor het Algemeen Kampioenschap per klasse plaats.

Opgave voor dit lustrumtoernooi is mogelijk middels opgave via het aanmeldingsformulier of per e-mail bij Jos Manders onder vermelding van de gegevens van het formulier. Aanmelding dient voor 3 mei te geschieden.

De deelnemers aan het uiteindelijk toernooi zullen voortkomen uit de voorronden (indien er meer aanmeldingen dan plaatsingsmogelijkheden zijn) welke volgens het principe van de Persoonlijke Kampioenschappen worden gespeeld. In poules van 5 of 6 spelers worden er gedurende 2 weekenden voorronden gespeeld, t.w. op: vrijdag 30 mei, zaterdag 31 mei en zaterdag 7 juni 2014. De beste spelers per poule plaatsen zich voor de eindronden op 27 t/m 29 juni 2014. In verband met de speelschema’s voor de diverse spelsoorten, kan men zich uitsluitend voor  één spelsoort opgeven.