Weekbladen

Dames en Heren biljarters,

Door een technische storing bij de drukkerij is het de redactie van het “Peel en Maas Nieuws” ( voorheen ’t Blédje ) niet gelukt de uitslagen en standen van ronde 1 uit week 39 te publiceren in de verschillende weekbladen die in deze regio verschijnen.

Als alles naar wens verloopt staan in de diverse edities van woensdag 9 oktober 2013 de uitslagen en standen in de ranglijst van ronde 1 en ronde 2 van onze competitie. Jammer dat bij de start van de competitie dit euvel zich heeft voor gedaan.

Hopelijk is de misére bij de drukkerij volgende week voorbij en kunnen ook onze medebiljarters die geen computer en internet tot hun beschikking hebben zien wat de resultaten zijn van de verschillende teams en spelers.

Het “Peel en Maas Nieuws” Helden, “Peel en Maas Nieuws” Meijel en “Peel en Maas Nieuws” Op den Baum zijn ook als E-paper online te lezen. Door op het logo van A en C-media te drukken komt u op een pagina met een heleboel titels van edities die door A en C-media worden uitgegeven. Onder de kop “Noord-Limburg” staan de drie edities die in de gemeente “Peel en Maas” worden uitgegeven.

A en C-media