Nieuwe locatie KBO Panningen

verhuisbusBeste biljartvriendin(en).

KBO Panningen afdeling biljarten, gaat de Basis school-Zuid in Panningen verlaten en met ingang van 13 september 2014 verhuizen naar een andere locatie.

Nieuwe locatie

Met ingang van de nieuwe competitie 2014-2015 is hun domicilie aan de Kerkstraat 27, 5981 CD te Panningen. Beide biljarts worden geplaatst in een lokaal waar meer ruimte is, als voorheen in de basisschool van Panningen-Zuid.Vorkmeer Kerkstraat 27 Panningen

Er is geen telefoon aanwezig. U kunt  contact opnemen met de Heer Huub Korsten op 077-307.14.49 / 06-154.045.41 of met een van de teamleiders.

U kunt KBO Panningen afdeling biljarten, vinden in het Activiteitencentrum van Vorkmeer (de voormalige huishoudschool) op de hoek Nijverheidsstraat / Kerkstraat. De ingang ligt aan de Nijverheidsstraat en dan via de binnenplaats naar het lokaal waar recentelijk het kinderdagverblijf was gevestigd.

Parkeren

In de directe omgeving is er meer dan voldoende parkeergelegenheid. Schuin tegenover bij het gebouw van voorheen “Wonen Limburg” of op en aan het Doctor Poelsplein.