Nieuw lid !

rode balVanaf november gaat Sjaak Sijben uit Beringe de gelederen van team 3 van KBO Beringe versterken. Sjaak heeft nog nooit in competitieverband gespeeld, maar heeft er heel veel zin in. Hij begint met een moyenne van 0.515 en 25 te maken caramboles.

Allereerst, hartelijk welkom als lid van onze organisatie Senioren Biljart Bond “Maas en Peel”. Het bestuur wenst je heel veel succes, veel caramboles en enorm veel spelvreugde.

Leden zijn de basis van iedere vereniging. Zonder actieve leden kan geen enkele vereniging bestaan. Weet U nog iemand die biljart speelt (wat niet percé noodzakelijk is, alles is te leren) probeer hem dan over te halen (ook) in onze bond mee te gaan spelen.

Voor het geld hoef je het niet te laten, want de contributie bedraagt slechts € 9,00 per jaar. Als u dit leest en u denkt, hé van deze bijzondere organisatie wil ik ook lid worden, neem dan contact op met de Heer Piet Thijssen piet.thijssen@hetnet.nl . Piet zal je dan verdere uitleg geven.

Heren teamleiders denk aan de aanpassingen van de teams. Bij de mutaties kun je alle wijzingen zien. Ook zijn er steeds nieuwe teams overzichten te downloaden en deze kunnen worden geprint.