Feestcommisie 2017

waar is dat feestje....Beste biljartvrienden(innen),

In het jaar 1992 van de vorige eeuw is onze biljartbond opgericht. In 2017 hopen we het 25-jarig bestaansfeest te vieren. Dit jubileum willen we niet zo maar voorbij laten gaan. Het bestuur heeft  daarom besloten hiervoor een activiteiten/feestcommissie in het leven te roepen.

Organisatorisch talent

Mensen die hierin plaats nemen zijn niet zo maar een denktank, maar mensen met ideeën en organisatorisch talent. Zij zullen samen helpen iets op poten te zetten voor een onvergetelijk bestaansfeest voor alle leden en partners. Maar wat organiseer je als de biljartbond 25 jaar bestaat? Een barbecue, een boottocht, een biljartclinic met een bekende biljarter, een feestavond, een dagje uit, of gaan we iets anders doen.

Enthousiasten mensen

Daarom zoeken we een vijftal enthousiasten mensen voor de activiteiten/feest commissie, die zich hier voor in willen zetten. Heb je interesse in deze boeiende taak neem dan contact op met, onze secretaris Dhr. Piet Thijssen die alles zal coördineren, via email of telefonisch op  077-307.3961 / 06-105.46.657. Of anders bij een van de andere bestuursleden.