Evaluatie

liggende biljarterDames en Heren biljarters,

Na drie speelrondes maken we even een evaluatie omdat we bij aanvang van de competitie zijn gestart met het nieuwe automatiseringsprogramma BiljartPoint. Enkele van onze leden kende het programma al maar voor de meeste leden was het allemaal nieuw en nog even wennen. In middels is er niets dan lof over de automatisering die er is door gevoerd.

Maar een pluimpje voor alle teamleiders is ook op zijn plaats. We hebben een perfecte start gemaakt zonder maar een enkel noemenswaardig probleem. Alles werkt uitstekend en vrijwel niemand heeft een probleem gehad. Daar heeft ook de druk bezochte infomiddag aan bij gedragen waar buiten verwachting zeer veel teamleiders aanwezig waren.

Het bestuur had er alle vertrouwen in dat ze een goede zet hadden gedaan met deze complete omslag. Niet dat het oude programma niet meer goed werkte maar BiljartPoint heeft een heleboel meer mogelijkheden. En alle informatie wordt a la minute bij gewerkt. En er is veel minder werk voor de wedstrijdleider.

Op de site van BiljartPoint kun je op bijna alles klikken en je wordt door verwezen naar allerlei informatie. Misschien weet nog niet iedereen wat de cijferpagina’s poule A , B , C allemaal herbergt maar deze cijferpagina’s zijn zeer interessant. En zeker na de vijfde ronde.

Spelers die het hoogste percentage caramboles hebben in deze competitie. En minimaal 5 partijen hebben gespeeld. Of wel The Most Value Player. Met deze speler in je team worden de meeste caramboles gemaakt. Ook leuk is het onderwerp tafelgangers.

De spelers met de minste gemiddelde beurten per partij, en minimaal vijf partijen gespeeld. Tegen deze spelers zul je het dus relatief snel uit moeten maken. Ze gaan zo min mogelijk keren van de stoel naar de biljarttafel.