Biljartdemonstratie

Biljartvereniging “Kunst en Vermaak” uit Asten-Heusden bestaat 75 jaar.

Frederic CaudronUiteraard zal dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Het bestuur is volop bezig om hier iets moois van te maken. Niet alleen binnen de club zelf maar ook alle biljartliefhebbers daarbuiten worden erbij betrokken.

Een hoogtepunt moet worden de biljartdemonstratie van de huidige wereldkampioen 3-banden de Belg Frederic Caudron. Deze is inmiddels vastgelegd en komt op zaterdagavond 19 april 2014 naar De Pandoer, Vostermansplein 24, 5725 AM, Heusden (Gem. Asten).

In zaal De Pandoer geeft hij een avondvullende demonstratie. Het programma zal bestaan uit libre/kader, bandstoten, 3-banden en kunststoten. Voor insiders is bekend dat  Frederic Caudron  een van de beste spelers ter wereld is en al lang de gedoodverfde opvolger genoemd wordt van Raymond Ceulemans. Op zijn palmares prijken veel nationale en internationale titels en records. Zo behaalde hij wereldtitels in het kader 71/2 en 47/2 en werd hij 6x Europees kampioen bandstoten. Zijn meest recente wereldtitel 3-banden behaalde hij onlangs in Antwerpen. Allerlei reden om deze veelzijdige biljarter van dichtbij te gaan bewonderen.

Biljartvereniging “Kunst en Vermaak” hoopt op veel publiek uit de regio en/of daarbuiten.

  • Aanvang 19.00 uur
  • Entree € 5,00 per persoon
  • Geen voorverkoop
  • Indien nog tijd, dan gelegenheid voor  fotosessie.