Aanvang 2e helft competitie

biljartkrijtBeste teamleiders en biljarters,

Na een winterpauze van bijna een maand neemt de competitie weer een aanvang. Ondertussen hebben we een prachtig Persoonlijk Kampioenschap toernooi gespeeld met een verdiende winnaar , Ben Gorts van SB Oranje uit Meijel. Nu de 2e helft competitie weer begint zijn er nog 14 ronden te spelen en wordt de competitie begin mei beëindigt.

“Spelerskaarten”

Na het einde van de 1e helft competitie zijn van een flink aantal spelers het moyenne en de te maken caramboles omhoog gegaan. Denk er aan bij het invullen van het wedstrijdformulier. Het is immers mogelijk dat er nu in een andere speelvolgorde gespeeld moet worden. Pas de zogenaamde “spelerskaarten” aan zodat er zo weinig mogelijk vergissingen worden gemaakt.

Juiste speelvolgorde

Let er ook op als er met een team van drie spelers wordt gespeeld, en dus één speler twee partijen speelt, dat het formulier in de juiste volgorde wordt ingevuld. Alle aanpassingen van de 2e helft zijn hier terug te vinden. Wat in rood is gedrukt zijn de wijzigingen. Ik wens jullie allemaal een fijne 2e helft competitie toe met veel biljart plezier !