Informatie

Dames en Heren biljarters,

krijt bal keuZoals U al heeft kunnen zien hebben we op de website een pagina genaamd erelijst. Op één pagina staan de personen die in het verleden persoonlijk kampioen zijn geweest van de SBB “Maas en Peel”. Op de tweede pagina staan de kampioenteams van de voorbije jaren.

Niet volledig
Echter de beide lijsten kunnen nog aanvulling gebruiken omdat ze nog lang niet volledig zijn. Weet U wie er in een bepaald jaar persoonlijk kampioen is geweest of teamkampioen laat het dan even weten via de mail of telefonisch. Het mag ook via het reactieformulier op de site.

Jubileum
Over enkele jaren bestaat de Senioren Biljart Bond “Maas en Peel” 25 jaar. Het zou fantastisch zijn als we bij het jubileum vieren alle gegevens hebben verzameld en dezen in een boekwerk kunnen laten zien. Veel informatie heb ik al van de Heer Jo Hilkens ontvangen.

Beeldmateriaal
Momenteel staan er nog geen foto’s op onze site. Binnenkort zullen er ook foto’s en video’s op de site zijn te vinden. Wie heeft er foto’s van kampioenen of ander beeldmateriaal, stuur het me dan. Het mag digitaal maar ook foto’s die dan per omgaande worden geretourneerd.